Jamsessie

Elke eerst vrijdag van de maand is er een JAMSESSIE. Onze huisband speelt de eerste nummers en daarna is er plek voor andere artiesten om samen op het podium te staan. We beginnen rond 20:30uur!

Hollandse avond

Zaterdag 18 november is er weer een gezellige Hollandse avond! Onder begeleiding van een DJ komen de leukste nederlandse hits voorbij. Aanvang 20:30 en de entree is gratis!

Kerstmarkt: Skelton & Funjunkies LIVE!

Zaterdag 9 december; Kerstmarkt, 's avonds vanaf 20:30uur hebben wij weer een live band! Eerst zal Skelton optreden en aansluitend Funjunkies! Skelton heeft een geheel eigen repertoire en Funjunkies speelt de beste rocknummers van de jaren 90 tot nu, met een eigen twist! Gratis entree!

Tien over rood toernooi

Vrijdag 16 december voorrondes vanaf 19:00 uur. Zaterdag 17 december vanaf 13:00 uur de finale en een damespoule! Opgeven kan aan de bar of via 0683562239! Inschrijfgeld is 10,00 euro.

Voute Kerstparty!

Vrijdag 22 december 2023 is er weer net als vorig jaar een Voute Kerstparty! Onze DJ maakt er weer een leuk feestje van met de leukste kersthits! Aanvang 20:30 en de entree is gratis!

Toeptoernooi

Zaterdag 23 december 2023 is er weer een toeptoernooi! Aanvang 14:00uur. Meedoen kan voor 10,00 euro. De inleg is prijzengeld. Opgeven kan aan de bar of via 06-83562239.

Hieronder vind u enkele jaarlijks terugkerende evenementen in Doesburg. Tijdens deze evenementen bent u ook bij ons welkom!

Doesburg Binnenste Buiten

Doesburg Binnenste Buiten is al tientallen jaren een jaarlijks terugkerend evenement in de tweede volle week van Juli. DIt jaar van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli. Het is het grootste evenement in Oost-Nederland, voor jong en oud, met straattheater, muziek, dans, dweilorkesten en tal van andere activiteiten. Het historische centrum van de Hanzestad biedt een uniek decor aan dit driedaagse feest. Ook bij ons in het café is het een en ander te beleven. Natuurlijk zijn wij ook alle drie de dagen geopend voor lunch of een borrel.

Culturele Zondag: Elke eerste Zondag van de maand

Op de Doesburgse Culturele Zondag hebben alle deelnemers de deuren geopend om u te verwelkomen en u te informeren wat hen bezig houdt. De passies van de deelnemers maakt dat het aanbod een breed scala is: schilderkunst, keramiekkunst, drukkunst, Aboriginalkunst, Chinese kunst en cadeaus, glaskunst, textielkunst, zilverkunst en vele andere uitingen. De combinatie met het diverse aanbod van muziek maakt dat het een mooie culturele middag wordt. Een plattegrond van de deelnemers kunt u hier printen of afhalen bij het VVV kantoor in de Gasthuisstraat.

Doesburgse Hanzedag

(Bron: www.doesburgsehanzefeesten.nl) Jaarlijks vind de Hanzedag plaats in het karakteristieke centrum van de Hanzestad Doesburg van 11:00 tot 18:00. Het evenement wordt omlijst door talloze middeleeuwse acts, uitgevoerd door verschillende groepen. U kunt denken aan muziek-/dansgroepen, levende have en theaters. Ruim 500 vrijwilligers zullen het feest helemaal onvergetelijk maken, doordat zij geheel gehuld in middeleeuwse kledingstijl door de straten van Doesburg zullen flaneren. Behalve theater en acts zijn er ook verschillende ambachtslieden die hun ambachten laten zien. Dit soort veelal intensief handwerk wordt vol passie aan u getoond.