Besloten dagen: dinsdag 23 april van 10:00 tot 17:00 en woensdag van 17:00 tot sluit.

JINX LIVE MET KONINGSDAG 2019

Dit jaar staat JINX weer voor jullie klaar met koningsdag 2019! Rond 14:00 zullen zij beginnen met spelen. Natuurlijk hopen wij op een mooie zonnige dag, is dit niet het dan maken ze er gewoon binnen een feestje van! Vorig jaar was een groot succes dus zorg dat je er bij bent! GRATIS ENTREE!

Shantykoor ´iesselbrassers´

Zondag 5 mei staat het shantykoor de ´Iesselbrassers´ weer voor jullie klaar! Dit jaar met een gastoptreden van een koor uit Angerlo. Zij zullen omstreeks 13:00 beginnen! Entree is gratis!

Verzoekjes avond met DJ!

Zaterdag 29 juni hebben wij een verzoekjes avond! Er staat vanaf 20:00 een DJ klaar om de hele avond jullie verzoekjes te draaien! ENTREE GRATIS! VOL=VOL

Hieronder vind u enkele jaarlijks terugkerende evenementen in Doesburg. Tijdens deze evenementen bent u ook bij ons welkom!

Doesburg Binnenste Buiten

Doesburg Binnenste Buiten is al tientallen jaren een jaarlijks terugkerend evenement in de tweede volle week van Juli. Het is het grootste evenement in Oost-Nederland, voor jong en oud, met straattheater, muziek, dans, dweilorkesten en tal van andere activiteiten. Het historische centrum van de Hanzestad biedt een uniek decor aan dit vierdaagse feest.

Culturele Zondag: Elke eerste Zondag van de maand

Op de Doesburgse Culturele Zondag hebben alle deelnemers de deuren geopend om u te verwelkomen en u te informeren wat hen bezig houdt. De passies van de deelnemers maakt dat het aanbod een breed scala is: schilderkunst, keramiekkunst, drukkunst, Aboriginalkunst, Chinese kunst en cadeaus, glaskunst, textielkunst, zilverkunst en vele andere uitingen. De combinatie met het diverse aanbod van muziek maakt dat het een mooie culturele middag wordt. Een plattegrond van de deelnemers kunt u hier printen of afhalen bij het VVV kantoor in de Gasthuisstraat.

Doesburgse Hanzedag

(Bron: www.doesburgsehanzefeesten.nl) Jaarlijks vind de Hanzedag plaats in het karakteristieke centrum van de Hanzestad Doesburg van 11:00 tot 18:00. Het evenement wordt omlijst door talloze middeleeuwse acts, uitgevoerd door verschillende groepen. U kunt denken aan muziek-/dansgroepen, levende have en theaters. Ruim 500 vrijwilligers zullen het feest helemaal onvergetelijk maken, doordat zij geheel gehuld in middeleeuwse kledingstijl door de straten van Doesburg zullen flaneren. Behalve theater en acts zijn er ook verschillende ambachtslieden die hun ambachten laten zien. Dit soort veelal intensief handwerk wordt vol passie aan u getoond.