Tien over rood toernooi

Vrijdag 21 september tien over rood toernooi! Aanvang: 19:00uur Inleg: 10,00euro Opgeven via 06-83562239 Inleggeld is prijzengeld!

Toeptoernooi

Zaterdag 27 oktober staat er een toeptoernooi op de planning! Aanvang is om 14:00uur Inschrijfgeld is 10,00euro Inschrijven kan aan de bar of via 06-83562239 Inschrijfgeld = prijzengeld!

Darttoernooi

Zaterdag 13 oktober 2018 staat er weer een darttoernooi gepland! Dit keer een single toernooi. Meedoen? Opgeven kan via 06-83562239 of op de dag zelf tot 19:00uur. Begintijd van het toernooi is 19:30 uur. Inschrijfgeld:€7,50 p.p. Maximum aantal deelnemers: 32 Bij 32 deelnemers een gegarandeerde hoofdprijs van 150euro!!

Optreden

Een mini-concert onder leiding van Hans Hilferink!

Hieronder vind u enkele jaarlijks terugkerende evenementen in Doesburg. Tijdens deze evenementen bent u ook bij ons welkom!

Doesburg Binnenste Buiten

Doesburg Binnenste Buiten is al tientallen jaren een jaarlijks terugkerend evenement in de tweede volle week van Juli. Het is het grootste evenement in Oost-Nederland, voor jong en oud, met straattheater, muziek, dans, dweilorkesten en tal van andere activiteiten. Het historische centrum van de Hanzestad biedt een uniek decor aan dit vierdaagse feest.

Culturele Zondag: Elke eerste Zondag van de maand

Op de Doesburgse Culturele Zondag hebben alle deelnemers de deuren geopend om u te verwelkomen en u te informeren wat hen bezig houdt. De passies van de deelnemers maakt dat het aanbod een breed scala is: schilderkunst, keramiekkunst, drukkunst, Aboriginalkunst, Chinese kunst en cadeaus, glaskunst, textielkunst, zilverkunst en vele andere uitingen. De combinatie met het diverse aanbod van muziek maakt dat het een mooie culturele middag wordt. Een plattegrond van de deelnemers kunt u hier printen of afhalen bij het VVV kantoor in de Gasthuisstraat.

Doesburgse Hanzedag

(Bron: www.doesburgsehanzefeesten.nl) Jaarlijks vind de Hanzedag plaats in het karakteristieke centrum van de Hanzestad Doesburg van 11:00 tot 18:00. Het evenement wordt omlijst door talloze middeleeuwse acts, uitgevoerd door verschillende groepen. U kunt denken aan muziek-/dansgroepen, levende have en theaters. Ruim 500 vrijwilligers zullen het feest helemaal onvergetelijk maken, doordat zij geheel gehuld in middeleeuwse kledingstijl door de straten van Doesburg zullen flaneren. Behalve theater en acts zijn er ook verschillende ambachtslieden die hun ambachten laten zien. Dit soort veelal intensief handwerk wordt vol passie aan u getoond.