Hieronder vind u enkele jaarlijks terugkerende evenementen in Doesburg. Tijdens deze evenementen bent u ook bij ons welkom!

Jamsessie

Vrijdag 7 oktober: JAMSESSIE! Open podium voor artiesten en natuurlijk leuke muziek voor gasten. Aanvang 20:30, entree gratis!

Optreden MDVS

MDVS treedt deze zondag tweemaal een half uurtje op! Rond 13:00uur en rond 15:30uur. Bij droog weer spelen zij buiten en bij slecht weer binnen!

Optreden MVSD

MVSD treedt deze zondag tweemaal een half uurtje op! Rond 13:00uur en rond 15:30uur. Bij droog weer spelen zij buiten en bij slecht weer binnen!

Optreden Steel Going Strong

Op zaterdag 5 november 2022 speelt Steel Going Strong vanaf 14:30 in het Gilde café! Een combinatie van Jazz en Blues. Dit optreden is onderdeel van het Jazz weekend en de entree is gratis!

Doesburg Binnenste Buiten

Doesburg Binnenste Buiten is al tientallen jaren een jaarlijks terugkerend evenement in de tweede volle week van Juli. DIt jaar van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli. Het is het grootste evenement in Oost-Nederland, voor jong en oud, met straattheater, muziek, dans, dweilorkesten en tal van andere activiteiten. Het historische centrum van de Hanzestad biedt een uniek decor aan dit driedaagse feest. Ook bij ons in het café is het een en ander te beleven. Natuurlijk zijn wij ook alle drie de dagen geopend voor lunch of een borrel.

Culturele Zondag: Elke eerste Zondag van de maand

Op de Doesburgse Culturele Zondag hebben alle deelnemers de deuren geopend om u te verwelkomen en u te informeren wat hen bezig houdt. De passies van de deelnemers maakt dat het aanbod een breed scala is: schilderkunst, keramiekkunst, drukkunst, Aboriginalkunst, Chinese kunst en cadeaus, glaskunst, textielkunst, zilverkunst en vele andere uitingen. De combinatie met het diverse aanbod van muziek maakt dat het een mooie culturele middag wordt. Een plattegrond van de deelnemers kunt u hier printen of afhalen bij het VVV kantoor in de Gasthuisstraat.

Doesburgse Hanzedag

(Bron: www.doesburgsehanzefeesten.nl) Jaarlijks vind de Hanzedag plaats in het karakteristieke centrum van de Hanzestad Doesburg van 11:00 tot 18:00. Het evenement wordt omlijst door talloze middeleeuwse acts, uitgevoerd door verschillende groepen. U kunt denken aan muziek-/dansgroepen, levende have en theaters. Ruim 500 vrijwilligers zullen het feest helemaal onvergetelijk maken, doordat zij geheel gehuld in middeleeuwse kledingstijl door de straten van Doesburg zullen flaneren. Behalve theater en acts zijn er ook verschillende ambachtslieden die hun ambachten laten zien. Dit soort veelal intensief handwerk wordt vol passie aan u getoond.