De volgende data is het café afgehuurd en alleen open voor genodigden: Zaterdag 3 december 2022; vanaf 17:30uur besloten. Zondag 18 december de gehele dag besloten

Openingstijden rondom de feestdagen: Zaterdag 24 december (kerstavond) geopend van 15:00 tot 23:00. Zondag 25 december (eerste kerstdag) zijn wij gesloten. Maandag 26 december (tweede kerstdag) geopend van 15:00 tot 21:00. Zaterdag 31 december (oudejaarsdag) geopend van 15:00 tot 20:00. Zondag 1 januari (nieuwsjaardag) zijn wij gesloten.

Jamsessie

Zaterdag 2 december: JAMSESSIE! Open podium voor artiesten en natuurlijk leuke muziek voor gasten. Aanvang 20:30, entree gratis!

Bonelazy LIVE! 10 december 2022

Oude tijden herleven tijdens een live optreden van deze energieke band op zaterdag 10 december 2022. Creedence Clearwater Revival, Tina Turner, Rolling Stones, David Bowie, Rod Stewart, Status Quo, Fleetwoord Mac, noem het maar op ze spelen het allemaal! Aanvang 20:00 en de entree is gratis!!

Foute Kerstparty op vrijdag 23 december 2023!

De DJ draait vanaf 20:30 de leukste en foutste (kerst) hits allertijden! De entree is gratis. Trek je foutste kerstoutfit aan en maak kans op een doos flugel!

Hieronder vind u enkele jaarlijks terugkerende evenementen in Doesburg. Tijdens deze evenementen bent u ook bij ons welkom!

Doesburg Binnenste Buiten

Doesburg Binnenste Buiten is al tientallen jaren een jaarlijks terugkerend evenement in de tweede volle week van Juli. DIt jaar van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli. Het is het grootste evenement in Oost-Nederland, voor jong en oud, met straattheater, muziek, dans, dweilorkesten en tal van andere activiteiten. Het historische centrum van de Hanzestad biedt een uniek decor aan dit driedaagse feest. Ook bij ons in het café is het een en ander te beleven. Natuurlijk zijn wij ook alle drie de dagen geopend voor lunch of een borrel.

Culturele Zondag: Elke eerste Zondag van de maand

Op de Doesburgse Culturele Zondag hebben alle deelnemers de deuren geopend om u te verwelkomen en u te informeren wat hen bezig houdt. De passies van de deelnemers maakt dat het aanbod een breed scala is: schilderkunst, keramiekkunst, drukkunst, Aboriginalkunst, Chinese kunst en cadeaus, glaskunst, textielkunst, zilverkunst en vele andere uitingen. De combinatie met het diverse aanbod van muziek maakt dat het een mooie culturele middag wordt. Een plattegrond van de deelnemers kunt u hier printen of afhalen bij het VVV kantoor in de Gasthuisstraat.

Doesburgse Hanzedag

(Bron: www.doesburgsehanzefeesten.nl) Jaarlijks vind de Hanzedag plaats in het karakteristieke centrum van de Hanzestad Doesburg van 11:00 tot 18:00. Het evenement wordt omlijst door talloze middeleeuwse acts, uitgevoerd door verschillende groepen. U kunt denken aan muziek-/dansgroepen, levende have en theaters. Ruim 500 vrijwilligers zullen het feest helemaal onvergetelijk maken, doordat zij geheel gehuld in middeleeuwse kledingstijl door de straten van Doesburg zullen flaneren. Behalve theater en acts zijn er ook verschillende ambachtslieden die hun ambachten laten zien. Dit soort veelal intensief handwerk wordt vol passie aan u getoond.