Welkom op het Gildehof

Op het Gildehof vind u, naast het café, ook verschillende winkeltjes waar u even kunt rondsnuffelen. Er is antiek en brocante, dameskleding, kinderkleding en er bevindt zich een azijnmakerij. De bekende Doesburgsche Mosterdfabriek en het museum liggen achter het Gildehof.
Toegang Gildehof

Boetiek Curioos

In dit winkeltje vindt u antiek, curiosa, tweedehands kleding en zelfgemaakte Doesburgsche balletjes.
Proef onze Doesburgsche Ballen!
Proef de Doesburgsche Balletjes!

Boetiek Nostalgie

Dit winkeltje heeft tal van nostalgische voorwerpen, antiek en curiosa in allerlei verschijningsvormen. Verder zijn er grote collecties serviezen en tweedehands kleding te vinden.
Authentiek & nostalgisch
Authentieke items met een nostalgisch tintje.

Galerie Doesburg

Atelier Galerie-Doesburg is het atelier van Ad van den Brink en Marga Bles. U vindt er schilderijen, grafiek en bronzen sculpturen voor zowel binnen en buiten, in klein en groter werk. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Marga Bles.
Atelier afbeelding 1 hoort hier weergegeven te worden. Er lijkt iets mis te zijn gegaan..
Atelier afbeelding 2 hoort hier weergegeven te worden. Er lijkt iets mis te zijn gegaan..

Boetiek Tussen hemel en aarde

U kunt hier terecht voor diverse artikelen op Spiritueel gebied. Onder andere tarot en orakelkaarten, pendels, edelstenen, mineralen wierook en nog veel meer. Ook is het mogelijk op afspraak een reiki behandeling of kaartlegging te reserveren. En hebben ze iedere maand mooie aanbiedingen! Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 Maandag gesloten Bereikbaar via telefoon 06/42067883, via mail tussen-hemel-en-aarde@hotmail.com, en op facebook https://www.facebook.com/spiritueelDoesburg/
Proef onze Doesburgsche Ballen!
Proef de Doesburgsche Balletjes!

Boetiek Cooziehome

Hier verkopen ze geen alledaagse woonartikelen en -accessoires maar onder het motto ‘NET EVEN ANDERS‘ vindt u bij Cooziehome een ruime keuze aan artikelen die u ergens anders niet zo snel zult aantreffen. Zo heeft Cooziehome in haar assortiment onder andere bijzondere met geitenhuid beklede teakhouten meubelen (handgemaakt), bijzondere schapenvachten, authentieke olijfhouten lepels, snijplanken, vijzels etc. vele andere leuke producten en natuurlijk ook kleine geschenkartikelen. De bijzondere olijfhouten producten worden kleinschalig geproduceerd op het Griekse eiland Kreta, waar ook een complete lijn aan heerlijke zeepproducten zijn oorsprong vindt. Ook deze worden kleinschalig geproduceerd op basis van het belangrijkste natuurlijke product van Kreta: olijfolie. Als u uw huis eenmaal hebt ingericht is het tijd voor ontspanning. Als u die buitenshuis zoekt dan kunt u op pad gaan met een prachtige elektrische scooter van Coozietours. Deze scooters, die een maximumsnelheid halen van 25 km per uur, mogen zonder helm worden gebruikt. Vanaf komend jaar zijn de scooters overigens ook te huur. te bereiken via 06 – 489 545 29 en info.cooziehome@gmail.com.
Mode
Authentieke items met een nostalgisch tintje.

Doesburgsche Mosterdfabriek

Achter het Gildehof, aan de Boekholtstraat 22-26, bevindt zich ook de Doesburgsche Mosterdfabriek met hiernaast gelegen het museum. Hier kunt u zien hoe nu nog de ouderwetse ‘boeren’ mosterd wordt gemaakt. Het afvullen in luxe potjes wordt nog met de oude afvulapparaten gedaan. Ook wordt u verteld hoe vroeger thuis mosterd werd gemaakt en waarom er zoveel mosterd werd gegeten. Zeker is dat u met veel smakelijke ideeën naar huis gaat, terwijl u bovendien kennis hebt gemaakt met een typisch oudhollandse ambacht. De mosterdfabriek heeft ook een website, en een facebook pagina.
Echte Doesburgse mosterd & azijn!