Welkom op het Gildehof

Op het Gildehof vind u, naast het café, ook verschillende winkeltjes waar u even kunt rondsnuffelen. Er is antiek en brocante, dameskleding, kinderkleding en er bevindt zich een azijnmakerij. De bekende Doesburgsche Mosterdfabriek en het museum liggen achter het Gildehof.
Toegang Gildehof

Boetiek 't Hoekje

Trendy betaalbare mode, voor iedereen. Er is natuurlijk leuke kleding te vinden voor dames van alle leeftijden, maar ’t Hoekje is ook gespecialiseerd in grote maten, spijkerbroeken en mode voor de oudere dames. Een mooie kleding zaak met klassieke mode en speciale items. Boetiek 't Hoekje heeft ook een Facebook pagina.
Klassieke mode voor jong en oud
Klassieke mode voor jong en oud.

De Zwarte Kat

Een grote sfeervolle winkel vol met snuisterijen, oude lampen, glaswerk, kaarsjes, servetten, tweedehands boeken en leuke hebbedingetjes.
Welkom bij De Zwarte Kat.
Welkom bij De Zwarte Kat!

FASHOE

Fashoe is een kledingwinkel met de allertofste en nieuwste vrouwen mode. Zij speuren binnen- en buitenland af voor de allerleukste fashion trends. Alle items die ze aanbieden kopen zij maar beperkt in waardoor echte fashion lovers unieke items kunnen kopen. Neem een kijkje op Fashoe's Facebookpagina, of bezoek de Fashoe online shop.

Boetiek Curioos

In dit winkeltje vindt u antiek, curiosa, tweedehands kleding en zelfgemaakte Doesburgsche balletjes.
Proef onze Doesburgsche Ballen!
Proef de Doesburgsche Balletjes!

Boetiek Nostalgie

Dit winkeltje heeft tal van nostalgische voorwerpen, antiek en curiosa in allerlei verschijningsvormen. Verder zijn er grote collecties serviezen en tweedehands kleding te vinden.
Authentiek & nostalgisch
Authentieke items met een nostalgisch tintje.

Galerie Doesburg

Atelier Galerie-Doesburg is het atelier van Ad van den Brink en Marga Bles. U vindt er schilderijen, grafiek en bronzen sculpturen voor zowel binnen en buiten, in klein en groter werk. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Marga Bles.
Atelier afbeelding 1 hoort hier weergegeven te worden. Er lijkt iets mis te zijn gegaan..
Atelier afbeelding 2 hoort hier weergegeven te worden. Er lijkt iets mis te zijn gegaan..

Doesburgsche Mosterdfabriek

Achter het Gildehof, aan de Boekholtstraat 22-26, bevindt zich ook de Doesburgsche Mosterdfabriek met hiernaast gelegen het museum. Hier kunt u zien hoe nu nog de ouderwetse ‘boeren’ mosterd wordt gemaakt. Het afvullen in luxe potjes wordt nog met de oude afvulapparaten gedaan. Ook wordt u verteld hoe vroeger thuis mosterd werd gemaakt en waarom er zoveel mosterd werd gegeten. Zeker is dat u met veel smakelijke ideeën naar huis gaat, terwijl u bovendien kennis hebt gemaakt met een typisch oudhollandse ambacht. De mosterdfabriek heeft ook een website, en een facebook pagina.
Echte Doesburgse mosterd & azijn!